نوید پورفرج از کاهش حیرت‌انگیز چربی بدن تا مصدومیت‌های جدی در «بامداد خمار» فاش کرد!

نوید پورفرج، بازیگر محبوب سریال‌های «بامداد خمار» و «وحشی»، در گفت‌وگویی اختصاصی از سختی‌های کاهش وزن شدید و مصدومیت‌های جدی هنگام بازیگری پرده برداشت.

نوید پورفرج از کاهش حیرت‌انگیز چربی بدن تا مصدومیت‌های جدی در «بامداد خمار» فاش کرد!
آرتین توکلی
آرتین توکلی
نویسنده

نوید پورفرج، بازیگر مجموعه‌های پرمخاطب «بامداد خمار» و «وحشی»، در گفت‌وگویی تفصیلی با برنامه «آپارادیو» در شبکه رادیویی جوان با اجرای وحید رونقی، به بیان ناگقته‌هایی از زندگی شخصی و حرفه‌ای خود پرداخت.


متن کامل این گفت‌وگو را می‌توانید در لینک زیر مطالعه کنید:

نوید پورفرج: برای «بامداد خمار» چربی بدنم به 7 درصد رسید | می‌خواستم طراحی شخصیتم در «وحشی» زشت باشد



در بخشی از این گفت‌وگو، پورفرج به چالش‌های بازی در نقش رحیم نجار در سریال «بامداد خمار» (نرگس آبیار) اشاره کرد. پورفرج در این زمینه گفت: «در پروژه «بامداد خمار» مدت زمانی طولانی‌، یعنی در حدود بیش از یک سال است که مشغول به کار هستیم و البته فیلم‌برداری فصل سوم آن همچنان ادامه دارد. امیدوارم تا پایان مسیر و پخش قسمت آخر بتوانیم رضایت مخاطبان را حفظ کنیم.»

پورفرج درباره ایفای نقش کاراکتر «رحیم نجار» در سریال «بامداد خمار» تصریح کرد: «در «بامداد خمار» نخستین و مهم‌ترین موضوع برای من، فیزیک شخصیت بود. درصد چربی بدنم را به حدود ۶ یا ۷ درصد رساندم؛ فرآیندی که رسیدن به آن بسیار سخت و دشوار است. عدد ۷ درصد چربی بدن بسیار پایین است و معمولاً تنها در بدن ورزشکاران حرفه‌ای مشاهده می‌شود؛ آن هم زمانی‌که تحت رژیم‌های بسیار سخت و خاص قرار دارند. من در این مسیر مدام ورزش می‌کردم؛ بسیاری از افراد حتی نمی‌توانند به چنین درصدی نزدیک شوند. رژیم غذایی سنگینی گرفتم و از تمرینات سخت بدنی پیروی کردم تا بتوانم تصویر اولیه «رحیم نجار» را همان‌گونه که در رمان توصیف شده است، عیناً برای مخاطب بازآفرینی کنم. تمام تلاش خود را صورت دادم تا به آن فیزیک برسم و فکر می‌کنم نتیجه مطلوب بود و بیننده توانست شخصیت را باور کند.»

این بازیگر با اشاره به چالش‌ها و دشواری‌های نقش خود در «بامداد خمار» گفت: «در این سریال، چند نوبت دچار مصدومیت‌های جدی شدم. یکی از دلایل اصلی آسیب‌ها، صحنه‌هایی بود که در آن مجبور بودم کنده‌های درخت را بلند کنم. اگر قسمت‌های ابتدایی«بامداد خمار» را دیده باشید، سه کنده بسیار بزرگ را روی دوشم حمل می‌کنم. در یکی از برداشت‌ها، دستم زیر کنده بی‌حس شد و به‌مدت یک ماه، دو انگشت دستم کاملاً بی‌حس و بدون عملکرد بود. موارد دیگری نیز وجود داشت که در قسمت‌های بعدی خواهید دید. اما واقعیت این است که عاشق بازیگری هستم و با تمام وجود برایش تلاش می‌کنم.»

 

منبع: سلام سینما

📢 مهم‌ترین اخبار


شناسه خبر: 115781
۱۱ دی ۱۴۰۴
اشتراک‌گذاری:
بدون دیدگاه
رژیم بدون گلوتن؛ فقط برای بیماری خاص یا همه باید مراقب باشند؟