علی صادقی با ساعت میلیون دلاری در «شفرونی» همه را مات کرد!

علی صادقی، بازیگر محبوب طنز، با ساعتی از برند لوکس ریچارد میل در برنامه «شفرونی» بار دیگر توانایی خود در خلق استایلی منحصر به فرد و گران‌قیمت را به رخ کشید.

علی صادقی با ساعت میلیون دلاری در «شفرونی» همه را مات کرد!
آرتین توکلی
آرتین توکلی
نویسنده

علی صادقی، بازیگر محبوب و طنزپرداز ایرانی، در جدیدترین حضور خود در برنامه «شفرونی» با استایلی چشمگیر و گران‌قیمت توجه مخاطبان را به خود جلب کرد. او که همیشه در انتخاب لباس‌هایش جسارت و خلاقیت به خرج می‌دهد، این بار هم با ترکیبی لوکس و متفاوت ظاهر شد و نشان داد که نه تنها در عرصه‌ی بازیگری، بلکه در دنیای مد و استایل نیز دستی توانا دارد.

آیتم‌های گران‌قیمت استایل علی صادقی

استایل علی صادقی در این برنامه شامل ساعتی از برند لوکس «ریچارد میل»، کلاه کپ و کفش‌هایی آوانگارد و برند بود که همگی، استایلی چشمگیر ساخته بودند. انتخاب این آیتم‌ها، نه تنها حس لوکس بودن را منتقل می‌کرد، بلکه نشان‌دهنده‌ی سلیقه‌ی خاص و جسورانه‌ی او در ترکیب لباس‌ها و اکسسوری‌ها بود. این تیپ، با تلفیق اسپرت و لوکس، تصویری مدرن و تاثیرگذار از یک استایل مردانه به نمایش گذاشت و بار دیگر جایگاه علی صادقی را به‌عنوان یک چهره‌ی خاص‌پوش تثبیت کرد.

منبع: چی بپوشم

📢 مهم‌ترین اخبار


شناسه خبر: 112868
۰۸ دی ۱۴۰۴
اشتراک‌گذاری:
بدون دیدگاه
علیرضا قربانی با تورکنسرت «ایرانم» به تبریز می‌آید؛ فرصت تماشای بی‌نظیر موسیقی اصیل