ادارات چند استان فردا تعطیل می‌شوند؛ جزئیات مهم دورکاری ۴ دی ماه

استانداری‌های تهران، مرکزی و قم اعلام کردند که ادارات این استان‌ها در روز پنجشنبه ۴ دی به جز واحدهای خدماتی و درمانی به صورت دورکاری فعالیت خواهند کرد.

ادارات چند استان فردا تعطیل می‌شوند؛ جزئیات مهم دورکاری ۴ دی ماه
آرتین توکلی
آرتین توکلی
نویسنده

به گزارش سرویس جامعه پلاس و به نقل از ساعدنیوز، براساس تصمیم استانداری‌ها، ادارات و دستگاه‌های اجرایی چند استان کشور در روزهای پنجشنبه، به جز واحدهای خدماتی، بهداشتی، درمانی، امدادی و شعب منتخب بانک‌ها، به صورت دورکاری فعالیت خواهند کرد.

  • تهران: با موافقت استاندار، کارکنان دستگاه‌های اجرایی شهرستان‌های استان تهران روز پنجشنبه دورکار خواهند بود.

  • مرکزی: تعطیلی ادارات، بانک‌ها و مؤسسات دولتی و غیردولتی تا پایان سال ادامه دارد و واحدهای عملیاتی مستثنی هستند.

  • قم: تمامی ادارات استان در روزهای پنجشنبه تا اطلاع ثانوی دورکار هستند.

  • لرستان: ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان در روزهای پنجشنبه دورکار اعلام شدند.

  • کرمان: روزهای پنجشنبه تعطیل است و کارکنان غیرخدمت‌رسان دورکار خواهند بود.

  • البرز: ادارات استان پنجشنبه‌ها تعطیل و فعالیت کارکنان به صورت دورکاری انجام می‌شود.

  • اصفهان: روزهای پنجشنبه ادارات تعطیل و کارکنان دورکار هستند؛ ساعات کاری شنبه تا چهارشنبه افزایش یافته است.

  • مازندران: ادارات استان تا پایان سال روزهای پنجشنبه تعطیل و کارکنان دورکار خواهند بود.

  • یزد: دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها در روزهای پنجشنبه تا پایان سال دورکار هستند.

  • گلستان: تمامی کارمندان ادارات به جز نیروهای خدماتی، امدادی، نظامی و انتظامی در روزهای پنجشنبه دورکار خواهند بود.

  • سمنان: تعطیلی پنجشنبه‌ها اجرا شده و کارکنان غیرخدمت‌رسان امکان دورکاری دارند؛ بانک‌ها شعب کشیک فعال خواهند بود.

این تصمیم با هدف کاهش مصرف انرژی، مدیریت بهینه منابع، ارتقای بهره‌وری کارکنان و حمایت از خانواده‌ها اتخاذ شده است. واحدهای خدماتی و عملیاتی از جمله بیمارستان‌ها، اورژانس‌ها، آتش‌نشانی و نیروهای نظامی مشمول این طرح نیستند.

برای مشاهده سایر مطالب جامعه با ساعدنیوز در ارتباط باشید.

منبع: ساعدنیوز

📢 مهم‌ترین اخبار


شناسه خبر: 108524
۰۳ دی ۱۴۰۴
اشتراک‌گذاری:
بدون دیدگاه
وضعیت اسفناک عنایت بخشی یکی از نمادهای بازیگری ایران در بیمارستان/ علی نصیریان هم ناخوش هستند