3 ماه پیش ساعت: 12:05 | بازدید: 63,915 رده‌بندی سنی:15+ دانلود |

ساکت الهامی دلسوز استقلال برمی‌گردد؟

شکست استقلال در هفته بیست و پنجم لیگ برتر در تبریز برابر تراکتور، تداوم روزهای سیاه این فصل بود. روزهای تیره ای که  از ابتدای فصل شروع شده و بعد از ۵ بار تعویض مربی در طول فصل باز هم ادامه دارد. حتی اضافه شدن چهره محبوب و متفاوتی چون مجتبی جباری به نیمکت استقلال نیز تغییری در روند استقلال ایجاد نکرده.

هواداران استقلال امیدوار بودند با حضور جباری روی نیمکت تحول ملموس و بزرگی در نمایش و نتایج استقلال رقم بخورد اما از روزی که جباری به کادر فنی استقلال اضافه شده این تیم یک تساوی با خیبر خرم آباد داشته و یک شکست را هم مقابل تراکتور تجربه کرده! اعتراض مجتبی جباری البته به همین جا ختم نشده و وی پس از بازگشت تیم در تماس با مدیران باشگاه از شرایط فنی تیم انتقاد کرده. جباری از تاکتیک ها و برنامه های بوژوویچ هم رضایت چندانی نداشته و به مدیران باشگاه اعلام کرده که با این مربی مونته نگرویی استقلال به جایی نخواهد رسید و با این شورایط و ادامه این روند حتی ممکن است در جام حذفی هم ناکام بماند. ظاهرا مدیران استقلال در گفت‌وگو با جباری نظر او را درباره تغییرات و گزینه مطلوب برای موفقیت در جام حذفی جویا شده اند که جباری نام ساکت الهامی را بر زبان آورده. از همین رو مطرح شدن نام الهامی برای هدایت استقلال بعد از شکست برابر تراکتور از این جا درز پیدا کرده.

برخی خبرها حاکی از آن است که با ساکت الهامی به صورت غیرمستقیم تماس هایی هم گرفته شده. البته خیلی هم بعید به نظر می‌رسد مدیران استقلال دوباره بخواهند دست به یک تغییر دیگر در کادر فنی این تیم بزنند اما معتقدند اگر بوژوویچ نتواند در بازی بعدی استقلال در لیگ باز هم ناکام باشد، قبل از دیدارهای جام حذفی برکنار خواهد شد.


شناسه ویدیو: 646
۱۸ فروردین ۱۴۰۴
اشتراک گذاری:

بدون دیدگاه

خانه‌به‌دوشی سرخابی‌ها ادامه دارد؛ آزادی فعلاً میزبان نیست

خانه‌به‌دوشی سرخابی‌ها ادامه دارد؛ آزادی فعلاً میزبان نیست

ساپینتو بخشیده شد؟ ادعای مهر درباره تعلیق محرومیت سرمربی استقلال

ساپینتو بخشیده شد؟ ادعای مهر درباره تعلیق محرومیت سرمربی استقلال

نیمکت ناآرام آبی‌ها؛ استقلال در ۱۰ سال، ۱۵ سرمربی

نیمکت ناآرام آبی‌ها؛ استقلال در ۱۰ سال، ۱۵ سرمربی

پاسخ شفاف حبیبی‌نژاد به شایعه استقلالی شدن

پاسخ شفاف حبیبی‌نژاد به شایعه استقلالی شدن

ارکستر سمفونیک صدا و سیما