انیمیشن جدید دیزنی دوبعدی خواهد بود

والت دیزنی در حال آماده‌سازی یک انیمیشن جدید به سبک کلاسیک دوبعدی است که خبری خوش برای طرفداران این سبک محسوب می‌شود.

انیمیشن جدید دیزنی دوبعدی خواهد بود
عسل افشاری
عسل افشاری
نویسنده

به گزارش تی وی پلاس، آخرین انیمیشن تماماً دوبعدی والت دیزنی، انیمیشن وینی د پو بود که در سال ۲۰۱۱ اکران شد که با وجود کیفیت بالایی که داشت، کمتر دیده و تحویل گرفته شد. حالا در جریان جشنواره‌ی انیمیشن Annecy، جنیفر لی و همکارانش فاش کردند که اندرو بوش، یکی از چهره‌های کلیدی جدید در استودیو دیزنی موفق شده است ران کلمنتس، فیلم‌ساز نام‌آشنای دوران رنسانس دیزنی و خالق آثاری چون پری دریایی کوچولو و علاءالدین را از بازنشستگی بازگرداند تا به‌عنوان مربی، نسل تازه‌ی هنرمندان انیمیشن دیزنی را هدایت کند.

بوش در بخشی از صحبت‌هایش گفت: «من عاشق انیمیشن دوبعدی‌ هستم. همین حالا هم هنرمندانی در استودیو داریم که کارهایی واقعاً دیوانه‌وار و شگفت‌انگیز با این سبک انجام می‌دهند.» وقتی از او درباره‌ی بازگشت رسمی این سبک به انیمیشن‌های اصلی دیزنی پرسیده شد، فقط با لبخند و اشاره‌ای مرموز گفت: «فعلاً بیشتر از این چیزی نمی‌گم.»

جرد بوش از نقشه راه آینده والت دیزنی آگاه است و احتمال دارد یکی از انیمیشن‌های آینده والت دیزنی یک اثر دوبعدی باشد. انیمیشن Zootopia 2، انیمیشن بعدی والت دیزی است که انیمیشن زوتوپیا ۲ برای اکران در تاریخ ۲۶ نوامبر ۲۰۲۵ (۵ آذر ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی شده است. همچنین در تاریخ ۲۵ نوامبر ۲۰۲۶ (۴ آذر ۱۴۰۵) باید منتظر یک انیمیشن اورجینال جدید از استودیو انیمیشن‌سازی والت دیزنی باشیم و سپس انیمیشن Frozen 3 در تاریخ ۲۴ نوامبر ۲۰۲۷ (۳ آذر ۱۴۰۶) اکران خواهد شد.


شناسه خبر: 12084
۰۸ تیر ۱۴۰۴
اشتراک گذاری:

بدون دیدگاه

فرشته حسینی: برای بازی این سکانس فقط به نوید محمدزاده فکر می کردم ! جدید

فرشته حسینی: برای بازی این سکانس فقط به نوید محمدزاده فکر می کردم !

عکس/ تصویری از مراسم بله برون ساده حامد آهنگی و صفورا آغاسی/ اقای بازیگر به ساده ترین شکل ممکن عروسی گرفت جدید

عکس/ تصویری از مراسم بله برون ساده حامد آهنگی و صفورا آغاسی/ اقای بازیگر به ساده ترین شکل ممکن عروسی گرفت

عکس| الهه حصاری با ظاهری خارجی رونمایی شد/ الهام خانم بازیگر از فریدا کالو جدید

عکس| الهه حصاری با ظاهری خارجی رونمایی شد/ الهام خانم بازیگر از فریدا کالو

عکس| سیرتا پیاز زندگی بازیگر نقش جان افزا «سریال داستان یک شب»/ کی فکرش را میکرد این دختر 19 ساله باشد؟ جدید

عکس| سیرتا پیاز زندگی بازیگر نقش جان افزا «سریال داستان یک شب»/ کی فکرش را میکرد این دختر 19 ساله باشد؟

فرشته حسینی