یک آشپز حرفه‌ای با روش خاصی پوست ماهی را از گوشت آن جدا می‌کند.

۰۷ / ۰۴ / ۱۳۹۶ ۱۹۴۰ دانلود ویدئو ۱
توضیحات

روش‌های مختلفی برای جدا کردن پوست ماهی از گوشت آن وجود دارد اما برخی آشپزهای حرفه‌ای که زمان زیادی را صرف این کار می‌کنند روش‌های جالب‌تری برای گرفتن پوست ماهی دارند. یکی از این موارد آشپزی آسیایی است که با مهارت خاصی پوست ماهی را به یکباره از گوشت آن جدا می‌کند.

پربیننده دیگران

نظرات (0)

نام شما:
پست الکترونیک:
دیدگاه شما:

پیام شما با موفقیت ثبت شد.

مرتب سازی بر اساس : جدیدترین ها | قدیمی ترین