فوت و فن طبخ یک جوجه کباب منقلی اصیل ایرانی (ویژه سیزده بدر و پیک نیک)/پرده برداری آشپزخانه تی وی پلاس از رازهای جوجه کباب های رستورانی

۱۲ / ۰۱ / ۱۳۹۷ ۱۷۹۷۴ دانلود ویدئو ۳
توضیحات

بی شک یکی از محبوب ترین غذاهای سفره های ایرانی جوجه کباب است؛ البته خیلی وقت ها این غذای محبوب در پیک نیک ها یا دورهمی های ما استفاده می شود.

اما بعضی وقت ها درست کردن یک جوجه کباب اصیل ایرانی به این راحتی ها هم که فکرش را بکنید، نیست؛ برای همین نوید ذوالفقار سرآشپز تی وی پلاس راز و رمزهای درست یک جوجه کباب اصیل ایرانی را برای اولین بار تمام و کمال برای شما تعریف می کند.

لطفا قبل از اینکه برای غذای پیک نیک یا سیزده بدرتان تصمیمی بگیرید، این ویدئو را ببینید.

 

آشپزی

نظرات (3)

نام شما:
پست الکترونیک:
دیدگاه شما:

پیام شما با موفقیت ثبت شد.

مرتب سازی بر اساس : جدیدترین ها | قدیمی ترین
الناز محمدی میگوید: ۱۴ آذر ۱۳۹۴
تشکرمیکنم از اینکه راز ورمز های اشپزی را مطرح مکنید.من تازه باسایت تی وی پلاس اشنا شدم برای تهیه خمیرپیتزا به سایت مراجعه کرده بودم وویدئو را دانلود میکنم و اشپزی مکنم .
22 | 25 پاسخ
زهرا زارع میگوید: ۱۴ خرداد ۱۳۹۵
دیدگاه من از این خیلی خیلی بد بود . لطفا هرچه سریع تر رسیدگی کنید
20 | 21 پاسخ
عباس میگوید: ۱۱ بهمن ۱۳۹۵
باسلام وخسته نباشید.شایداین اولین بارهست که می بینم ازرنگ مجازخوراکی استفاده میشه وتاثیرخوبی برروی ظاهرکباب میده.تشکرمیکنم ازبرنامه خوبتون.دنبال تهیه کباب کوبیده هستم اگرراهنماییم کنید.
0 | 0 پاسخ