با دسر ایتالیایی یلدای تان را شیرین کنید/ پاناکوتای انار، روی سفره طولانی ترین شب سال - قنادی تی وی پلاس

۲۶ / ۰۹ / ۱۳۹۴ ۲۰۶۲۵ دانلود ویدئو ۹
توضیحات

پاناکوتا یکی از معروف ترین دسرهای ایتالیایی ست که با طعم های مختلف و به شکل های متفاوت سرو می شود. این بار این دسر خوشمزه و شیرین را با ترکیبی جدید و مناسب پذیرایی یلدا برایتان در نظر گرفتیم تا در سرمای طولانی ترین شب سال کامتان شیرین شود.

 

آشپزی

نظرات (9)

نام شما:
پست الکترونیک:
دیدگاه شما:

پیام شما با موفقیت ثبت شد.

مرتب سازی بر اساس : جدیدترین ها | قدیمی ترین
مهلا رضویان میگوید: ۲۶ آذر ۱۳۹۴
عالی بود فقط یه سوال برای سرو پانا کوتا میشه ازمیوه های دیگه یا ژله دیگه ای هم استفاده کرد ؟؟؟؟
45 | 46 پاسخ
سامان میگوید: ۲۶ آذر ۱۳۹۴
اگه میشه طرز تهیه کیک تولد رو آموزش بدین
44 | 51 پاسخ
مهمان میگوید: ۲۷ آذر ۱۳۹۴
بخش آشپزی تون خوب و مفیده. مرسی
48 | 45 پاسخ
مرجان ادهم ملکی میگوید: ۲۹ آذر ۱۳۹۴
ممنون شما خیلی خوب آموزش می دهید همیشه پیروز و سلامت باشید
50 | 49 پاسخ
مهمان میگوید: ۲۹ آذر ۱۳۹۴
خوبه
55 | 43 پاسخ
مریم میگوید: ۲۹ آذر ۱۳۹۴
ببخشید این مقدار مواد برای چه تعداد نفر هستش؟
58 | 41 پاسخ
مهمان میگوید: ۴ دی ۱۳۹۴
عالی بود
49 | 43 پاسخ
مهمان میگوید: ۱۲ فروردین ۱۳۹۵
سلام لطفا از خانم خرسند آموزش شیرینی دانمارکی، زبان، و ناپلئونی قرار بدید خیلی ممنون
51 | 43 پاسخ
مينا میگوید: ۲ دی ۱۳۹۵
خانم خرسند جان عاليه آموزش هاتون فقط باسلق من خميري شد مجبور شدم مجدد بزار روي شعله تا كاملا سفت بشه و يك قاشق كره اضافه كردم
6 | 6 پاسخ