رونمایی از شگردهای پخت یک مرغ سوخاری لذیذ رستورانی در خانه/این تصاویر برای اولین بار در ایران منتشر می شوند

۲۳ / ۰۱ / ۱۳۹۷ ۲۷۹۸۳ دانلود ویدئو ۵
توضیحات

زمانی که کلنل هارلند ساندرز، سرهنگ بازنشسته آمریکایی برای اولین بار مرغ سوخاری را به روش خودش تهیه کرد هرگز فکر نمی کرد با چنین استقبالی روبرو شود و در مدت زمان کوتاهی شعبه های بی شمار مرغ کنتاکی تمام کشورهای دنیا را به تسخیر خود درآورند.

با آن که بیش از 60 سال است که این فست فود لذیذ و بی همتا پیر و جوان را مجذوب خود کرده است، اما کم تر کسی است که از راز و رمز تهیه این غذای پرطرفدار خبر داشته باشد.

ولی سرانجام تی وی پلاس پس از تلاش بسیار موفق شد یک رستوران را راضی کند تا راز و رمزهای تهیه مرغ سوخاری را در اختیار مخاطبان تی وی پلاس قرار دهد.

این شما و این اولین گزارش ایرانی از طرز تهیه این خوراک پرطرفدار که توسط نوید ذوالفقار، دبیر آشپزی تی وی پلاس برای شما تهیه شده است.

آشپزی

نظرات (5)

نام شما:
پست الکترونیک:
دیدگاه شما:

پیام شما با موفقیت ثبت شد.

مرتب سازی بر اساس : جدیدترین ها | قدیمی ترین
مهمان میگوید: ۲۷ شهریور ۱۳۹۴
اصل کار نگفت.اصل مزه اون ادویش که نگفت
58 | 53 پاسخ
مهمان میگوید: ۲۷ شهریور ۱۳۹۴
اصل کار نگفت.اصل مزه اون ادویش که نگفت
54 | 50 پاسخ
محبوبه مهدیون میگوید: ۸ فروردین ۱۳۹۵
سلام با تشکر از زحمات شما اما فکر کنم این ویدیو بیشتر برای شما که آشپز ماهری هستید و به فوت و فن کار آشنایید ساده تر باشه همش شد کار با دستگاه
39 | 36 پاسخ
مهمان میگوید: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵
اصلا جالب و مفید نبود
41 | 42 پاسخ
مهمان میگوید: ۲۲ خرداد ۱۳۹۷
اشپزی های اقای نوید ذولفقارو بذارید....کلیپای اینترنتی همه ی سایتا قابل مشاهدس
0 | 0 پاسخ